ALİ'NİN BÜYÜK SORUNU PART 4

Nuskayı çocuğun boynuna astı ve suyu o'na içirdi.
Daha sonra söze atıldı:"Bu nuskayı sakın çıkarma! Eğer işe yaramadığını düşünürseniz yine gelin. Daha başka bir yol deneriz.".
Eve doğru yola koyuldular. Ali'nin midesi içtiği su yüzünden midesi bulanmaya başlamıştı.
Az ilerledikten sonra dayanamadı ve yakınındaki bir çöp kutusuna kustu. Ama farklı giden bir şey vardı. Ali sürekli kusmasına rağmen midesinden yemek değil tüy yumağı çıkıyordu.
Ali annesine "tekrar hocanın yanına gitmeliyiz." dedi. Ama annesi hocanın yaptığı son kafatası mevzusundan dolayı oraya gitmek istemiyordu. Eve gittiler ve Ali hemen annesine "Anneciğim tek başıma yatmak istemiyorum." dedi.
Artık tuvalete bile tek başına gitmeye korkar olmuştu Ali.
Gece annesinin yanında yattı. Sabah uyandığında tuvalete gidecekti ama korktuğu için annesinide uyandırdı.
Tuvalete girdi, klozetin kapağını kaldırdı ve gördükleri karşısında dehşete düştü.
Klozetin içinde şekli belli olmayan parçalar, bazı kağıt parçaları ve nuskasını görmüş. Annesine neler olduğunu sordu. Anneside hiç cevap vermeden nuskayı ordan alıp içindeki kağıdı çıkardı. Bir süre sonra Ali'ye dönüp:"Hemen başka bir hocaya gitmeliyiz!"dedi. Dediği gibi başka bir hocaya gittiler. Hoca onlardan başlarından geçen her şeyi anlatmalarını istedi. Ali'nin annesi olan biten her şeyi anlattı. Hoca'da:"Hemen burdan çıkmalıyız ve beni o diğer hocanın yanına götürmelisiniz!" dedi. Hemen yola koyuldular...
DEVAMI PART 5 DE